Companie

Despre noi | ASETA ECOSOL - Timisoara

ASETA ECOSOL este prezentă pe piaţa din Timişoara din anul 2008, dar, prin acţionarii săi aduce o experienţă de peste 20 ani în domeniul instalaţiilor ecologice care exploatează energiile alternative. Cu un bogat portofoliu format din proiecte realizate în Europa, actionarii firmei ASETA ECOSOL sunt prezenţi acum şi în România cu o ofertă completă în materie de instalaţii de încălzire: sisteme de încălzire-răcire în pardoseală, pereţi şi tavane,  pompe de caldură,  centrale termice, panouri solare ACM şi fotovoltaice.

Produsele şi serviciile noastre sunt realizate în conformitate cu ultimele standarde de calitate legiferate, prin tehnologii de ultimă generaţie şi beneficiind de consultanţa departamentelor de proiectare şi execuţie ale producătorilor pe care îi reprezintă ASETA ECOSOL în Romania. Toate produsele noastre sunt de provenienţă Europeană, fiind importate din ţări ca: Germania, Elveţia şi Austria.

Calitatea instalaţiilor, profesionalismul cu care ASETA ECOSOL a reuşit să implementeze aceste sisteme în numeroase ţări din Europa, ne recomandă drept o echipă de profesionişti în domeniul instalaţiilor ce folosesc energiile alternative.it să implementeze aceste sisteme în numeroase ţări din Europa, ne recomandă drept o echipă de profesionişti în domeniul instalaţiilor ce folosesc energiile alternative.

Profesionalism

De la ingineri la instalatori echipa e formata din profesionisti.

Imbunatatire continua

Mereu aducem ceva mai bun si inovativ decat concurenta.

Respect

Respectam clientii si angajatii indiferent de scara sociala.

Loialitate

Indiferent de circumstante suntem loiali clientilor

Fiabilitate

Lucrari executate pentru a dura cat mai mult in timp.

Eficienta

Nu pierdem timpul, stim ce avem de facut si ne daruim clientului.