Termeni si conditii

Prin vizualizarea, folosirea, sau comandarea produselor de pe site-ul www.aseta.ro se accepta Conditiile de utilizare detaliate mai jos. Iti recomand sa citesti cu atentie Termenii si Conditiile. Daca nu esti de acord cu oricare din acesti termeni, nu ai permisiunea sa accesezi serviciile site-ului.

www.aseta.ro este administrat de SC Aseta Ecosol SRL cu sediul in Sânandrei, nr. 710 A, judeţ Timiş, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J35/4320/2008, CUI RO 24874300.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari site-ului www.aseta.ro fara vreo notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii de la subsolul site-ului, poti citi cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile privind informatiile de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.aseta.ro, trebuie sa introduci datele tale pe website-ul nostru. Pentru utilizarea serviciului, declari ca (i) vei furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre tine; (ii) ai dreptul legal sa folosesti cardul de debit/credit introdus ca metoda de plata.

Serviciul nostru poate utiliza terti procesatori  certificati de plati (de exemplu SC Netopia SRL prin www.mobilpay.ro, si nu numai) pentru a facilita cumparaturile. Prin completarea informatiilor esti de acord cu transmiterea lor acestor terti, cu scopul de a finaliza comanda.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate sunt finale, SC Aseta Ecosol SRL este platitor de TVA. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se poate adauga si costul de livrare in cazul unui produs fizic.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash la livrarea produsului fizic sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

Drepturile de autor (Copyright)

Tot continutul al site-ului www.aseta.ro, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea SC Aseta Ecosol SRL. sau al furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.aseta.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office at aseta.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

CE DATE PRELUCRĂM? În vederea livrării bunurilor și serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a Clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon, parola acces cont site. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?
Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta mai jos.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament(ul).
Situațiile în care SC Aseta Ecosol SRL va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

1. Înregistrare cont pe site-ul www.aseta.ro
Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea creării unui cont de utilizator, prin accesarea căruia veți avea acces la produsele achiziționate, precum și la produsele oferite gratuit. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional. De asemenea, în timpul utilizării platformei www.aseta.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul de căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate. Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

2. Abonare la Newsletter, descarcarea materialelor gratuite (.PDF, .doc, etc.)
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre produsele noastre și evenimentele organizate de noi și de marketing direct și publicitate;

CINE ARE ACCES LA DATELE TALE?
Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:
1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
2. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
3. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
4. Servicii de contabilitate – nume, prenume
5. Servicii juridice – nume, prenume

CĂT TIMP SUNT STOCATE DATELE TALE? Datele cu caracter personal furnizate vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., atata timp cat folositi serviciile noastre precum și ulterior, pentru o durată care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?
În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:
– dreptul de acces la date
– dreptul la rectificare
– dreptul la ștergerea datelor
– dreptul la restricționarea prelucrării
– dreptul la portabilitatea datelor
– dreptul la opoziție
– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
– dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
– dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de SC Aseta Ecosol SRL pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

CUM AI ACCES LA DATELE TALE?
Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta pe e-mail la adresa office (at) aseta.ro

SC Aseta Ecosol SRL vă va furniza informațiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.

Litigii

Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Aseta Ecosol SRL va fi solutionata conform legilor romane. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Aseta Ecosol SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu folosirea informatiilor de pe site, a produselor si serviciilor, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din utilizarea tuturor paginilor web din domeniul aseta.ro.